Warsztaty kulinarne w Słowenii
Każdy program objazdowy można wzbogacić o warsztaty kulinarne (dla 12 osób), które odbywają sie w Lublanie.
Uczestnicy warsztatów mają okazje:
Uczestnicy warsztatów mają okazje:
- - degustować klasyczne słoweńskie przystawki
- - degustować lokalne wina z różnych regionów Słowenii
- - degustować domowe nalewki i likiery
- - przyrządzić przystawkę, danie główne oraz deser
- - posłuchać komentarzy naszych kulinarnych ekseprtów
No i oczywiście skonsumować wspólnie przygotowane potrawy słoweńskiej kuchni :)
W programie także:
- degustacja produktów dyniowych, zwiedzanie olejarni
- kolacja połączona z degustacją lokalnych win w gospodarstwie agroturystycznym, zwiedzanie piwnic winnych
- zwiedzanie stolicy Lublany, uzdrowiska Bled, degustacja lokalnych produktów
- wizyta w Muzem Piernika oraz Muzeum Miodu
Inna propozycja: przejazdy dzienne, hotel na chorwackiej Istrii oraz dwa noclegi tranzytowe w Słowenii (program kulinarny):
- klimatyczny penjonat otoczony winoroślami
- wizyta w olejarni, degustacje produktów dyniowych
- obiadokolacje w agroturystkach (dania kuchni regionalnej, lokalne wina) przy muzyce na żywo
- zwiedzanie "perełek Słowenii" (do wyboru)
- degustacje miodów, likierów
- hotel nad Adriatykiem w Chorwacji
- zwiedzanie Puli/Rovinja/Poreca/Groznjana/Motovuna
- obiad truflowy/kolacja na farmie bydła
- wizyta w porcie; degustacja ostryg
- wizyta w olejarani; degustacja oliwy
- hotel**** z basenami termalnymi
Ostateczna cena uzależniona jest od miejsca wyjazdu, terminu wyjazdu oraz ilości uczestników wycieczki. Przedstawiana jest po wspólnym ustaleniu wersji programu oraz wszystkich świadczeń z Klientem.
Zapraszam do wspólnego odkrywania uroków Słowenii i Chowacji.
W programie także:
- degustacja produktów dyniowych, zwiedzanie olejarni
- kolacja połączona z degustacją lokalnych win w gospodarstwie agroturystycznym, zwiedzanie piwnic winnych
- zwiedzanie stolicy Lublany, uzdrowiska Bled, degustacja lokalnych produktów
- wizyta w Muzem Piernika oraz Muzeum Miodu
Inna propozycja: przejazdy dzienne, hotel na chorwackiej Istrii oraz dwa noclegi tranzytowe w Słowenii (program kulinarny):
- klimatyczny penjonat otoczony winoroślami
- wizyta w olejarni, degustacje produktów dyniowych
- obiadokolacje w agroturystkach (dania kuchni regionalnej, lokalne wina) przy muzyce na żywo
- zwiedzanie "perełek Słowenii" (do wyboru)
- degustacje miodów, likierów
- hotel nad Adriatykiem w Chorwacji
- zwiedzanie Puli/Rovinja/Poreca/Groznjana/Motovuna
- obiad truflowy/kolacja na farmie bydła
- wizyta w porcie; degustacja ostryg
- wizyta w olejarani; degustacja oliwy
- hotel**** z basenami termalnymi
Ostateczna cena uzależniona jest od miejsca wyjazdu, terminu wyjazdu oraz ilości uczestników wycieczki. Przedstawiana jest po wspólnym ustaleniu wersji programu oraz wszystkich świadczeń z Klientem.
Zapraszam do wspólnego odkrywania uroków Słowenii i Chowacji.